VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



lørdag 17. desember 2011

Belina trenger nytt hjem!


Som overskriften sier så er jeg altså på jakt etter et nytt hjem for lille Nydelige Belina. Det viser seg at eierne ikke lenger kan beholde henne pga uforutsette ting som gjør det vanskelig å ha hund. Dette er selvfølgelig veldig kjedelig og trist for alle parter,- men nå gjelder det å finne det rette gode hjem til en flott tispevalp på 6 mnd. Mange valpekjøpere ønsker gjerne å starte med en åtte ukers gammel valp, men det finnes mye positivt ved å overta en eldre hund. Valpen er stueren, den værste biteperioden er over, den kan straks tas med på lengre turer enn det en valp på åtte uker kan.... Hunder, og ikke minst golden, er ofte gode på omstillinger og de tilpasser seg omgivelsene godt. Likevel,- det er så utrolig viktig at det nye hjemmet blir det neste og eneste hjemmet i forhåpentligvis iallefall 12 år fremover....

Så til mine blogglesere: Det er lov å spre nyheten om at en flott liten golden tispe på 6 måneder trenger nytt hjem! Det blir selvsagt et lite nåløye å komme gjennom for å overta henne, men den rette eieren finnes garantert der ute et sted!!

Det er en av oppdretterens "bakside" når ting ikke går helt som planlagt, og jeg føler selvsagt ansvar for å hjelpe valpen videre i livet. Men jeg håper og tror at dette må gå fint. Hun har hatt en god start i livet på alle måter, det er en kjærlig og sosial liten tispe som helt sikkert kommer til å gi mye glede til det neste hjemmet hennes!

Her er noen bilder av Belina:
7 uker:







Fire måneder:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar