VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



lørdag 19. desember 2009

Så kom vinteren!




Endelig ser det ut til at vi skal få ei hvit jul. Det har vært tosifrede kuldegrader, og i dag begynte det også å snø- kjempekoselig!! Med andre ord: En helt normal norsk vinter:-))
I går kveld fikk Santi julebadet. Etter måneder med regn og gjørmebad var det godt å få en liten omgang med shampo i badekaret. Santi hater å vaske seg med såpe og vann, det er visst noe av det mest ufyselige som kan skje henne. Ho legger seg flat på gulvet foran badekaret, demper alt ho kan orke. Dessverre hjelper det lite, oppi må ho. Å vaske den tykke pelsen hennes er en utfordring, både å bløyte og ikke minst skylle den krever sitt av både tid og vanntrykk. Ho kunne trengt både to og tre innsåpninger, men det fikk holde men en i går kveld. Reinere ble ho nå iallefall, og det ser ut til at været sørger for at det blir lite gjørmebading fremover- heldigvis!!

I dag fikk vi besøk av flatten Chico m familie. Stakkars, ikke godt med så mange løpske tisper i nærheten. Det ble lite frileik i dag... Kaisa viser han ikke så mye oppmerksomhet, så han følte seg nok temmelig forsmådd. Tror ikke han helt klarer å forstå seg på disse blonde damene, men like glad er han hver gang han kommer:-)
Vi fikk en tur på isen, morro å prøve skeisene igjen. Isen var ikke helt førsteklasses, og nå spørs det om den snør ned. Men vi håper jo på flere skeiseturer! Sist jul var det reine folkevandringen til isen på Lygne, små og store i eiken koste seg sammen kveld etter kveld. Kjempemorro!

Det er første feriedagen min i dag, og jeg ser virkelig frem til resten av juletida. Huset er ganske ferdigpyntet, noen kaker har jeg bakt, juletreet står i garagen og skal pyntes i morgen. To digre bein har jeg også kjøpt til snuppene- årets julegave!!
Fotoapparatet er fremdeles på ferie, så nå har jeg fått inn noen bilder fra mobilen, bedre enn ingenting!?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar