VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



fredag 18. juni 2010

Kita og Shadow...

Lenge siden sist nå, på tide med ørlite grann oppdatering!
Sist lørdag fikk vi besøk av Kita, ho kom den lange veien fra Stavanger for å hilse på familien sin! Jammen hadde ho ikke tatt med seg en del av familien sin også, og vi hadde noen koselige timer sammen. Hundene fikk en tur opp på Reinshei, de koste seg godt sammen og var et nydelig syn!
Tre goldenhaler som svinser avsted er jo bare vakkert?

En liten baktanke med besøket var det nok, allerede i morgen kommer Kita atter en gang på besøk. Denne gangen skal de tobente videre østover- og Kita skal få lov til å vær igjen her noen dager mens familien er på ferie. Det blir nok spennende for henne - og for matmor:-)
Kita er en godmodig tispe som nok fint må innfinne seg i å være litt lavt i rang mens ho bor her. Kaisa viser tydelig hvem som kan drikke av skåla først...mens Santi bare trenger å reise litt på hodet for å understreke hvem som tross alt er eldst her i gården.
Mon tro om de kjenner igjen sitt eget avkom? Ikke godt å vite, de har så mange ekstra sanser at det skulle ikke ha forundret meg!
Jeg regner med at det blir særdeles mye lek i hagen, og så får vi håpe at Kitamor klarer å roe seg litt også og får sove godt. Det er ikke så ofte jeg har tre hunder med meg på tur- men tur skal det bli-masse!

Løpetida til Santi lar selvsagt vente på seg, det er vel slik det pleier være når en gjerne skulle hatt den på plass.
MEN, maken er nå klar!!
Dersom ting går etter planen er det en hanne i Sandefjord ved navn Touch of Shadow Av Vervik som er den utkårede! Dette er en hanne som konkurrerer både i jakt og lydighet. Han er dermed ikke bare pen,- men også en hund med et godt hode. Mere informsjon om gutten- og bilder- skal bli lagt ut på sida mi under "planer."

Så vi går spennende tider i møte. I tillegg er sommerferien startet, og ferieturer skal planlegges- bare det ikke kolliderer med stevnemøte mellom Santi og Shadow....
Ellers har vi igjen hatt veldig varme dager, langt over 20 grader. Det er veldig veldig tørt, og jordbær og grønnsaker må vannes. Men jeg er helt sikkert på at regnet kommer til slutt, og da pleier det ikke ta lang tid før vi venter på sola igjen:-)



Kita ville opp på alle høye steiner!


Blir det noe godbit på oss?



Vi har hundegård med belegningstein og terassegress..men viser de takknemlighet??


Touch Of Shadow Av Vervik!!

Pen gutt:-)

1 kommentar: