VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



mandag 7. juni 2010

Høytidsdag.

Hundene storkoser seg foran inngangsdøra.


Å skrive blogg har hatt en noe lav prioritering i det siste, vi har vært en smule opptatt med å forberede og feire Silje's konfirmasjon. En stor dag- for både foreldre og konfirmant!

Vi fikk en fin festdag i strålende sommervær. En milepæl ble nådd , og det setter jo en smule følelser i sving at den "lille" jenta vår har blitt så "stor."

Hundene derimot, de hadde nok årets kjedeligste dag på konfirmasjonsdagen. Dagen ble ikke feiret hjemme, så det ble en del timer i hundegården. De fikk seg en liten tur på morgenkvisten, og en god nabo lukket de inn i huset utpå dagen da sola steikte som værst.(Har ikke fått ordnet med noen god skygge i gården.) Men du kan trooo de var glade da vi kom hjem:-)

Å hilse på to kjempeglade hunder i bunadsklær er en liten utfordring. Lite gøy å plukke hår på bunaden, så det gjelder å komme seg opp på loftet og krype ut av feststasen så fort som bare mulig. Noen som kjenner seg igjen:-)??


Santi er fortsatt på slankeren- og stadig på jakt etter noe spisende. Det har blitt mange toppturer, men når været har vært så bra som i det siste liker hun best å slappe av i skygen på dagtid.
Santi er svært så bedagelig i varmen, da skal det helst ikke skje så mye. Favorittplassen hennes er foran inngangsdøra, der har hun god oversikt over det meste. Og jeg synes jo hun pynter opp som den fineste sommerplante der hun ligger og nyter tilværelsen

Vi har forresten møtt et par ormer på våre vandringer. De ligger jo stort sett og slapper av i sola. Det rare er at hundene ikke legger merke til dem, de løper alltid rett forbi. Det er jeg som får frysninger og selvsagt kaller dem til meg om krypdyrene blir oppdaget i tide. Men jeg liker dem ikke, og bruker øynene ekstra godt nå om sommeren. For det er jo sommer!! Nydelig årstid, måtte den bare ikke regne bort. Ser bra ut så langt, og snart er det skolefri!!





Kaisa inviterer stadig til lek med mamma!


Sol og sommer og blomstrende frukttrær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar