VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



tirsdag 7. desember 2010

Fra solkrem til kuldekrem....

Jeg og Arvid har hatt en god ferie fra vinter og kulde. Forrige lørdag reiste vi til Gran Canaria- bare oss to- noe vi ikke har gjort på mange mange år. Resten av familien- og hundene- ble igjen i kalde Norge. Foreldrene mine så etter at Santi og Kaisa hadde det bra, samtidig som de holdt en viss varme i huset vårt. For det var rimelig kaldt her hjemme- mens vi nøt sol og varme og helt late dager. Herlig å gå ut av flyet og kjenne temperatur som er over tretti grader varmere enn hjemme....
Vi hadde leiebil hele uka, og en av dagene tok vituren til Las Palmas. Øyas største kjøpe største kjøpesenter hadde nettopp åpnet likeutenfor hovedstaden, og dit måtte vi jo ta turen innom.
Da vi passerte en dyrebutikk ser jeg til min store gru at tre valper går rundt i små glassbur- for salg. Det var ille å se disse små tusle rundt på avispapir og vente på å bli solgt til hvemsomhelst. Huff.
Etter ei kjempefin uke var vi helt klar for å vende hjem til to og firbente, men skjønte fort at noe ikke var helt som det skulle på flyplassen....
Det er rimelig kjedelig og irriterende å vente i total uvitenhet om man kommer seg hjem eler ikke, særlig når en gjerne vil hjem til resten av familiemedlemmene. Men man måtte jo bare ta det som det kom....og vi var veldig veldig heldige som kom oss avgårde lørdag ettermiddag.
Hundene holdt selvsagt på å gå ut av sitt gode skinn da vi kom hjem, gleden var ikke til å stanse:-)) Og det var godt å komme hjem til desember og førjulstid, i nydelig snøvær med høy stemningsfaktor!
Men det er så kaldt så kaldt! Vi humper oss avgårde i varmedress og tynne pelser, men når en har vært ute en stund er det faktisk ganske deilig. Pelsene er likevel ikke bra for tida. Santi har selvsagt en god unnskyldning, men også Kaisa er tynn i pelsen. De er også tørre i pelsen sin, den har rett og slett mistet den gode kvaliteten . Hvorfor? Jeg misstenker nok sterkt at grunnen er forbytte. Så nå er det tilbake til Royal Canin....Hunder er forskjellige, de fungerer ikke alle like bra på samme fortype. Men vi håper på at ting ordner seg!
Jeg vet lite om hvem som følger bloggen vår, men jeg ønsker deg ei fin og god og varm adventuke, til tross for kalde grader:-))



Kontrasten er stor.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar