VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



fredag 14. mai 2010

Lite nytt har blitt skrevet fra vårt hundeliv i det siste. Men i virkeligheten skjer det jo alltid noe når en har to hunder i hus. Av og til litt for mye...
Her en kveld hadde begge blondinene vært på tur sammen med Arvid. Og ja, det har ofte hendt litt av hvert når han har de med på tur. Skjønner ikke hvorfor..??
Vel, de kom glade og møkkete hjem etter en fin tur på Åvitsland i Eiken. Riktignok hadde Santi plutselig ikke vært å se- noe som egentlig er litt uvanlig, hun pleier å følge godt med . Men vi tenkte ikke så mye over det.
Senere på kvelden begynte ho imidlertid å drikke noe mere enn normalt. Ikke helt vannvittig, men det begynte å ane meg grunnen til at hun plutselig hadde vært ute av syne- ho må ha funnet noe godt og salt å spise.
Santi har egentlig ei selskapsblære, det kan gå mange mange timer før nøden blir for stor for henne. Men akk, klokka seks neste morgen på selveste Kristi Himmelfartsdag så hørte jeg at ho skrapte på døra og ville ut. Jeg hadde mine bange anelser- og joda, stakkars Santi hadde fått litt for mye å drikke.....Nå var det tydelig at ho var kvalm også. Det bar rett ut for å spise gress. Ho spiste og spiste- helt til ho endelig fikk kaste opp. Og opp kom noe sauekjøtt lignende saker, sannsynligvis har det vært veldig salt og ikke helt bra å fordøye. Formen steg gradvis utover dagen, men at ho var kvalm noen timer var lett å se. Nå ser det imidlertid ut som om hun er tilbake i form igjen, heldigvis. Utrolig hvor flinke de er til å spore opp all verdens ekle delikatesser, og utrolig hva som kan fordøyes i en hundemage....

For å fortsette med Santi så måtte hun ta turen til Bryne en ettermiddag for å lyse øynene. De var heldigvis fri for arvelige sykdommer denne gangen også. Godt å ha det gjort !

Ellers ser det jo ut til at det er slutt på frostnettene, og det var jammen meg på tide! I dag har det vært riktig nydelig, vi har kost oss ute i hagen- noe som er helt topp for hundene. De elsker å være der vi er, løpe i hagen, sove litt og leke litt.
Og jammen ble det ikke en tur til Kvassås også- sammen med Arvid. Alle tre kom gode og trøtte hjem- og tror du de var reine i pelsen??

Storspiseren Santi:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar