VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



lørdag 22. mai 2010

sommer....











Sommeren har kommet. Med 25 grader i skyggen er det godt med en hage som har mange skyggeplasser- for de med tykk pels.
Hundene finner fort sine favorittsteder, ett av dem er i et av våre staudebedd. Rundt en staude, i den kalde gode molda. Nei, man bør ikke være for redde for sine blomster, det kan bli for slitsomt.
Arvids grønnsakshage har vi valgt å sette kompostgrinder rundt- så er spede purre, kål og brokkoliplanter godt beskyttet.
Santi har forresten funnet nok et "smutthull" ut av hagen. Hun hopper over med stor eleganse, den store kroppen svever over som om hun hadde strikk i beina. Så der må vi atter forhøye gjerdet...

Det er ganske praktisk med en mann som liker å løpe toppturer, særlig siden Santi gjerne skulle hatt av et par kg. Men nå ser det ut som om kloke Santi synes det har blitt litt vel mye...I kveld ville hun heller ligge i tunet og spekulere litt istedenfor å ta sjansen på nok en langtur. Det måtte bestemt kommando til før hun kapitulerte - og ble med på en joggetur. He he, kan nesten forstå henne. Men- det gir resultater. Hun har allerede fått av seg litt av sideflesket som hun klarte å legge på seg da vi egentlig skulle ha Kaisa opp et par kg...(Hm...merkelig..)

Dette begynner å bli et bloggrituale: Hva tror dere Kaisa luktet da hun kom hjem fra dagens tur? Jepp: Dritt.

Og hva tror du min gode hjelper sier til sitt forsvar når jeg ber han se litt etter dem forbi faretruende jorder: "Jeg måtte jo gi på for å komme i mål til riktig tid..." Ja ja, det er nok bare å stå klar med vann og såpe neste gang de tar avgårde:-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar