VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



onsdag 10. august 2011



Ja, nå nærmer det seg valpelevering med stormskritt! Sannsynligvis er dette siste oppdatering før førstemann drar på lørdag. :-(

Jeg vet det er mange som gleder seg fælt og er ganske så spente. De fem små aner jo ingenting, og ligger i skrivende stund og sover i en klump ute i valperommet/ganga. Mette av dagens inntrykk, gode og trøtte.

I går var det tid for helsesjekk og vaksine, samt chipping. Det var ikke mange minutter etter at de entret veterinærkonoret før de sovnet i en stor haug under undersøkelsesbordet. Så de siste ble helsesjekket og sprøytet nærmest i søvne...Alle var heldigvis friske, de små hjertene slo så fint på alle mann. Vekta varierte litt, den minste var 4.8, den største (Amy) 6.4. Siste ormekur har de også fått nå, den neste skal tas etter ei ukes tid i det nye hjemmet. Banminten smakte dessverre ikke bedre denne gangen enn den har gjort tidligere, men de fikk slippe til i matfatet like etterpå og fikk svelget bort pastaen ganske raskt.I dag har vi hatt besøk fra slekt i Sandefjord, dvs hundeslekt. Brit og Kjell fra kennel Chaveni hadde tatt den laaaange turen til Eiken for å hilse på de små valpene- og oss:-) De hadde med seg de tre hundene sine, deriblant halvsøster til Santi. Også valpene fikk hilse på tre "nye" golden . Like barn leker best.....det var iallefall ikke særlig skummelt for de fleste av dem med nye hunder av samme rase på plenen. Den ene fikk riktignok et ørlite panikkanfall da han plutselig oppdaget at dette hverken var mor eller mormor, men det gikk seg heldigvis fort til:-)

Jeg fikk god hjelp av Brit til å ta nye bilder av barna,- og her er de fem i en alder av 7.5 uker:

Husbakkens Nydelige Stompen:








Husbakkens Nydelige Balder:







Husbakkens Nydelige Amy:









Husbakkens Nydelige Belina:









Husbakkens Nydelige Kira Cash:










Og her er et lite familiebilde:-)



1 kommentar: