VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



fredag 19. august 2011








Tre hunder ligger og sover i stua. To store og en liten. Den lille snorker.... Hverdagen min er blitt endret totalt. Valpeboblen har sprukket, permisjonen min er slutt....og bare Balder er igjen av de Nydelige.

Valpeleveringene har gått veldig fint. Alle har de funnet seg bra tilrette i sine nye hjem. Jeg må jo innrømme at det kan ta litt på når den ene etter den andre kjører avgårde....Det er da man begynner å lure bittelittegrann på hvorfor man gjør dette, for tredje gang.... Om en ikke hadde blitt følelesesmessig berørt så måtte nok hjertet vært litt steinete, - men det skal ikke være slik at valpekjøperne skal ha dårlig samvittighet for å hente diamanten sin! Det er nydelig å se stjernene i øynene på valpekjøperne. De er spente- gruegleder seg...plutselig var dagen der da de står med isbjørnen i armene sine!
Apropo baby-de vokser fremdeles så fort så fort. Balder blitt ganske så stor, det er så man kan merke hver dag hvordan poden blir større og større. Og lille Balder får sin del av den viktige sosialiseringen. Ikke dårlig å være med Arvid en hel dag på jobb,- og sjarmere mange mennesker! Bilburet begynner å bli et trygt sted også som alenevalp- noe som er veldig praktisk. Kaisa og Santi viser fortsatt glede over den lille poden. Men Kaisa sin amming og skittspising forsvant i ett nu da det ble to valper igjen. Hun hadde mye melk, stakkars, og det ble store dammer og melkeveier etter henne. Jeg gikk enda mere ned på formengden, og hun har fått veldig gode turer. Virker som om det har stabilisert seg mere nå, men hun har jo selvsagt melk. Butikken er imidlertid stengt for godt, selv om Balder prøver seg innimellom.

Det er forresten svært så behagelig med valp i huset når man har andre hunder. Han tasser rundt i huset som om ingenting har skjedd. Og det har det forsåvidt ikke heller, untatt at søsknene hans plutselig dro sin kos. Og neste lørdag er det Balder sin tur, da skal han ut på reisen til Eidfjord. Der tror jeg han vil få det veldig veldig godt!

Og vi skal snart ha en etterlengtet liten ferie, til Barcelona. Kaisa skulle også hatt en belønning, hun har vært en strålende mor.

Bloggen min kommer nok til å endre litt fokus etterhvert, nå blir det mere tid på de voksne hundene...Men selvsagt: Det skal komme oppdateringer om de Nydelige, kanskje med noen bilder også? Eller hva, valpekjøpere??:-))

Det var en gang en hage full av lekende valper...



Nå er det bare en igjen...som sover hos mormor...




Lille Baldergutten!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar