VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



søndag 23. desember 2012

God jul!

Lille julaften, et forrykende uvær, kuling og snø. Varmt og julepyntet inne, tre som har begynt å drysse, hundene slapper av på gulvet- det er en fin kveld!
Jeg vil ønske deg som leser en riktig fin jul og et godt nytt år. Kanskje er du så heldig å ha en firbent venn som vil dra deg ut på turer i jula, innimellom juleselskaper og gode måltider.
I dag var det en utfordring å lufte de firbente.  Det blåste kuling og snødde kraftig. Arvid tok likevel begge med på en liten joggetur. Santi pleier å holde sitt eget tempo,- noe hun gjorde også i dag. Men plutselig var hun borte, ifølge Arvid hadde hun hengt med som hun pleier for så å være som sunket under jorden. Jeg hadde vurdert å henge på henne refleks før de reiste,- men hadde desverre ikke gjort det.....Arvid ble litt blek om nebbet når han kom hjem og fant ut at Santi ikke ventet hjemme. Jeg begynte selvsagt i mitt stille sinn å fantasere om at hun hadde fått et illebefinnende og nå lå og ble oversnødd mens brøytebilen nærmet seg faretruende..... Jo, jeg kan være litt av en dramatiker og la tankene spinne litt for mye enkelte ganger. I vår lille Mazda Demio kjørte han innover Rudlende. Og der, midt i veien med ansiktet fullt av snø, stod vår kjære Santi og kikket.  Hun hadde nok tatt seg en avstikker og lurte på hvilken vei resten av følget hadde tatt. Å, så godt å få henne inn i varmen igjen!!!
I morgen vanker det nok noe godt fra Hundens Netthandel på Kaisa og Santi.
De er ikke skjemt bort på hverken griseører eller store kjøttbein. Men på selveste julaften må det dryppe litt på skomakerens barn...:))

GOD JUL!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar