VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



søndag 7. november 2010

Og så har Maja dratt.

I dag dro lille fantastiske Maja. Nå skal hun bli Stavangerjente, mye nytt og spennende venter henne. Det er så stille i stua uten den gode valpen vår. De voksne hundene er så rolige når de ikke har en liten Piraya som ypper til lek og morro. Santi ser heldigvis ikke ut til å tenke så mye over at barnet er borte. Hun er allerede mest opptatt av hvordan hun kan få tak i en kakebit på bordet etter at kaffigjestene var dratt...
Nå skal Maja bli kjent med en ny familie, hun skal bli vant med trafikk og byens lyder,- og hun skal få bli med på valpesosialisering arrangert av Siddis hundeskole. Og hun kommer til en familie som har ventet lenge på henne og som gleder seg til å bli eiere av en golden retriever. Jeg vet hun sikkert vil gi dem noen grå hår, men at hun vil bli verdens beste hund og gi dem masse glede. Det hjelper på avskjeden når man ser gleden i barne- og voksenøyne over endelig å få overta valpen.

Så lykke til Maja Amiga, håper du husker på alt du har lært av mor Santi og søster Kaisa- og meg. Og vi sees nok snart:-))
Her er noen bilder fra dagen før hun dro.

Å, så glad jeg er i deg!
Hei mamma, skal vi leke?

Var det noen som ropte navnet mitt?


Hm, hva skjer?





SÅ flink til å sitte og ta kontakt!



Men Maja, hva er det du har gjort med bamsen din?



Den nye kjøkkensjefen tar seg en vefortjent hvil i oppvasken.

Fantastiske mamma Santi med gulljenta si.


1 kommentar:

  1. For ei nydelig jente! Lykke til hos din nye familie Maja!

    SvarSlett