VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



torsdag 20. oktober 2011


Det er fredag morgen. Jeg sitter med en kopp varm kaffe. Ute er det tåkete, kaldt og med yr i lufta. Sørlandsendinga opplyser at det skal bli en fin dag. Tja, får håpe at vi fortsatt er regnet med til sørlandet...

Hundene sover tungt,- som de ofte gjør på denne tiden av døgnet. Santi sover ekstra tungt. Stakkars Santi, hun tilbrakte natta i kjelleren vår. De som kjenner til vår kjeller vet at den slettes ikke er noe fristende sted å tilbringe ei natt på, selv ikke for en hund. Døra til kjelleren går utover, står den på gløtt kan en hundesnute presse den opp- men det er vanskelig å komme seg tilbake. Santi er som kjent en hund uten mye lyd, hun bjeffer aldri når hun vil ut- eller inn. Jeg pleier alltid å si godnatt til damene, men i går ble dette glemt- og ingen savnet Santi. Ifølge Arvid var hun mer enn glad da han fant henne i dag tidlig...og hun hadde definitivt ikke behov for å bli med ut og hente avisa. Nei, nå skal det soves og slappes av på de herligste liggesteder:-)

I går var det tid for den årlige helsekontroll og vaksinasjon hos veterinæren. Kontoret ble "løpt ned" av to ivrige hunder- men denne gangen hadde ikke veterinæren frokostrester på kontorpulten sin- til Santis skuffelse. Jeg var spent på vekta, Santi var noe stor i sommer- og Kaisa har selvsagt vært tynn etter valpene. Men nå var kaisa oppe i 29, og Santi 34. Kaisa har gått opp, og Santi har gått ned- veldig bra. De var i fin form begge to,- og fikk vaksinene sine sprøytet inn uten at de merket så mye til akkurat det.

Tirsdag var jeg og Kaisa i KVS hallen i Lyngdal for å sosialisere oss litt.... det er svært lenge siden vi har deltatt på noe i regi av hundeklubben, nå var det på tide å komme litt igang igjen. Vi var ikke mange som var der, kun fire stykker. Det ble litt lydighet,- og bittelitt agility. Ellers er det koeselig og viktig å treffe andre hunder og eiere. Det er plass til mange fler, men også denne gangen var det ingen fra selve Lyngdal der. Hm, vanskelig å samle folk til tross for at de bor nærme. Neste gang er planen å ta med Santi, det blir nok populært for kjeller-røveren!

Også denne uka har det blitt mange turer i skog og hei. Fisketur med Arvid har det også blitt!For første gang har jeg trødd i snø- håper virkelig at ikke vinteren kommer allerede. Jeg er definitivt ikke helt klar for varmedress og snøstamping, venter liksom fortsatt på den gode sommeren:-/

Her er de på toppen av Blåberget, haddelandsheia. Et av mange bilder fra Arvids mobil.

Såå trøtt blir man etter veterinærbesøk!
Og gjett hvem som trodde ingen så at sofaen var heeeerlig.....


1 kommentar:

  1. Herlige bilder! Nå må vi snart ut på tur igjen:) bente

    SvarSlett