VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



søndag 17. juli 2011

4 uker

De Nydelige er fire uker i dag! Vurderer om jeg skal kalle kullet "sovende"- for makan til trøttpeiser altså. Hordan sosialisere valper som sover heeele tiden, nesten? :-) men de er så godt fornøyde, gode og mette i magen, lekekamerater og to hønemødre(meg og Kasisa)så det er jo bare å ta livet med ro.

De har nå likevel fått sett at det finnes en verden utenfor valpekassa. Og jeg har begynt å sette de opp på bord, en etter en. Alt nytt er jo skuuuumelt i begynnelsen, derfor må alt mulig gjøres.

De får to små måltider til dagen, nå er mikseren satt bort og de får oppbløtt valpefor.Fortsatt oppbløtt i morsmelkerstatning, jeg må jo få brukt opp herligheten .... Ikke alle er like flinke til å spise, men de er flinke til å sutte og slikke. Å tygge er noe som må læres, men særlig minstegutten er utrolig flink til å suge i seg ei oppbløtt forkule...noe som lager en underlig lyd. Dermed må jo hønemor håndmate de litt for å sjekke hvem som har inne teknikken, og det kommer seg stadig. Alle tennene er jo ikke på plass enda, det er særlig piraja hjørnetennene som er i funksjon nå.

Tre av valpekjøperne har vært på besøk, noe som har vært utrolig kjekt. Ingen vet hvilken valp som blir deres enda, men alle er jo like gode! Så de har nytt oppmerksomhet fra små og store, blitt kost med etter alle kunstens regler og sovnet i ulike fang. Det er en stor dag å få hilse på det mye familiemedlemmet!!

I skrivende stund regner det noe helt vannvittig. Arvid plukket ei bøtte blåbær i går, og jeg ser at den nå er helt full av vann! Blåbærene er heldigvis renset og lagt i fryseren, he he. Vannet renner nesten ikke i krana, da flomvannet har ført til at silen i vannkjella vår har tettet seg til. Så nå er Arvid og vår gode nabo avgårde for å ordne opp i sakene, vi får bare håpe at de ikke flyter avgårde med strømmen. Og så satser vi på bedre vær i morgen:-)?


Zzzzz




Minste gutten

Sovne på belegg, ny erfaring..



1 kommentar:

  1. Bildet av minstegutten var jo bare sååå herligt da...For noen herlige små krabater..Ja nå begynner din aktive og spennende tid, mens min sakte men sikkert begynner å renne ut! Bare 4 dager igjen med ALLE valpene :(

    SvarSlett