VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



fredag 1. juli 2011

små øyne...

Endelig har noen begynt å åpne små søte øyne. Største jenta var først ut, i går kunne vi se at det begynte å glipe i øyekrokene. I dag har største gutten fulgt etter. Men det er noe vanskelig å se når de åpner seg , for det meste av døgnet soves det.....Hørselen begynner også å komme etter et par uker, så om ikke lenge kan de høre når vi prater til dem. Mmmm, fint å tenke på!

Første markkur er gitt. Banmint smaker visst ikke fortreffelig. Men det hjelper å få en sup med melk like etter at den er gitt, da glir det meste ned. Kaisa fikk også, smurt på ei brødskive. Æsj, det var slettes ikke godt likevel, aldri har vel ei brødskive smakt så vondt! Neste kur blir om et par uker, da har de vokst og skal ha enda mer....De har til tider slitt litt med løse mager. Det er noe dritt, rett og slett.Jeg tror de spiser for mye/for ofte. Det er aldri kø ved matfatet, fem valper og ti spener, bare å forsyne seg!Nå skal alle få en omgang med Zoolak, og så er det bare å se frem til når morsmelk ikke blir eneste næring for de nydelige små.

I dag da jeg luftet hundene begynte jeg å drømme om og glede meg til da Kaisa ikke lenger er dyrebar melkemaskin, og kan løpe løs i skogen og kose seg som bare hun kan. Men hun klager ikke:-), og er utrolig flink med barna sine.De vokser og utvikler seg dag for dag. Nå begynner de å prøve og vagle seg rundt med stive bein, det er nok ikke lenge til de sjangler rundt som bare to ukers gamle valper kan!Jo, de er jo helt nydelige. Nydelige, det blir også kullnavnet til disse fem.Husbakkens Nydelige........?........Hvilket navn som kommer til slutt, se det er det DU som skal kjøpe valp som bestemmer. Så det er bare å begynne å tenke på navn! Det nærmer seg også tid for valpekikking, fint å komme når de er ca fire uker. Jeg gleder meg til å treffe valpekjøperne, og til å vise fram de Nydelige:-)Og så gleder vi oss til jordbærene blir røde. Nå har vi mange mange kart, så om det bare kunne bli litt stabilt solvær og ikke for mye regn....så blir det jordbær og fløte hver eneste kveld i lang lang tid!!!


Største jenta.


Største gutten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar