VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



torsdag 20. juni 2013

siste uka!

Så er vi inne i siste uka med alle valpene i hus. Snart er epoken slutt, de små er klare for nye utfordringer i andre hjem. Og det er klart,- de har utviklet seg enormt og er snart klar for å utforske mer av verden enn jeg kan tilby dem. De er kjappe på foten rundt om i hagen, det utforskes i alle krinkler og kroker. Leiken er ganske intens til tider, det knurres iherdig og høres nesten ut som et humlebol når alle setter i gang på likt:)  Små tyggebein blire satt pris på, bare best å passe på de før mamma Kaisa har spist opp alle....
De viser utrolig stor glede over alle som kommer på besøk, og kanskje ekstra mye når en av oss kommer. I går var de inne i stua når Arvid kom hjem fra jobb. Så utrolig herlig å se den enorme velkomsten han fikk på stuegolvet av syv små haler  som logret om kapp.
I dag hadde vi besøk av den hittil yngste valpekikkeren. det måtte jo snuses litt ekstra på, for et så lite menneske hadde de ikke sett før!
 
 
Jo, vi har mye besøk og det er veldig hyggelig! Det er nok mange som kunne tenkt seg å lånt med hjem en av disse krabatene:)

Kaisa ammer fortsatt, hun koser seg så mye med sine små at jeg ikke vil tenke så mye på det. Men hun vet absolutt å sette skapet på plass slik at hun får det just som hun vil:) Her er det en tår i melkebaren, ganske forskjell fra da de var nyfødt....


I morgen skal vi ha en god kjøretrening. det blir helsesjekk og vaksine i Kvinesdal, 4  mil hver vei! Jeg er redd det kan bli høylytt i bilen og håper inderlig de fleste slokner på vei bort. Vi har satt inn to bur i bilen da det blir for trangt med ett. Siljes kal være med som assistent, godt å ha noen ekstra hender når alle skal ut og inn av burene.
Så dere får høre i morgen hvordan det gikk.....!!
Her sover Mozart og Lucas godt etter en tur ute i regnet. Dårlig vær betyr mye innetid, fint vær mye utetid!
 
Mira var ekstra heldig og fikk lov til å sove tett inntil mamma!!
 
 
Ute er det godt å sove! Jeg vet ikke helt hvem dette er...
 
 
Det er ganske travelt å ta morgenstellet med syv kjeeeeempeglade valper før jeg selv reiser på jobb. I dag var Arvid hjemme og fikk sove heeeelt til klokka åtte siden jeg tok morgenstellet. De har virkelig nytt sola og varmen i dag, kunne vi bare hatt flere slike dager, det hadde gledet en oppdretters hjerte!
 
 

1 kommentar:

  1. Har du SETT noe så nydelig??? :D:D 5 dager, så kommer vi og henter deg - fineste Lucas!!

    Thomas & Charlotte

    SvarSlett