VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



onsdag 15. september 2010

15.september

Det har vært en rolig natt og en rolig dag. Ikke en eneste valpe og hundemor bekymring:-)
De vokser bra, den største har allerede passert 700 g, den minste ca 450. Begge virker fornøyde med tilværelsen, og det skulle bare mangle:-)

De elsker å sove inntil mamma, gjerne over framlabben eller krype mellom frambeina så bare halen stikker frem. Og Santi ser ut til å nyte det, hun er utrolig opptatt av sine to små!
Hun har fått to korte spaserturer, det er godt å bevege seg litt og tenke på noe annet for en liten stund. I dag var det ikke det beste været, og jeg måtte tørke over mage og spener før hun slapp inni kassa igjen. Hun blir bare luftet i bånd, jeg tar ikke sjansen på at hun plutslig hiver i seg noe fristende i veikanten, eller hopper uti en vannpytt.

Kaisa har fått seg en lengre tur.Jeg prøver å trene litt lydighet og agility med henne for å trøtte ut hodet hennes litt. Hun tar søsterrollen med stor ro. Har fått sett på de små, og akseptert at det sålangt er helt forbudt for henne å komme bak barnegrinda som vi har brukt for å stenge av til valperommet.

Pigmentene begynner så smått å komme på neser og poter. De er bare heeeelt nydelige, heldige de som skal bli eiere....:-/





Her er størstejenta, hun har allerede passert 700 gram.
Den minste nyter å sove på mammas arm!
Søstrekjærlighet!




1 kommentar:

  1. Så nydelige de er...Ganske stor forskjell på størrelsene også....Så godt å høre at alt går bra!! Jammen med vokser de fort!

    SvarSlett