VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



søndag 26. september 2010

25.september

Det har vært en nydelig søndag -to uker etter at valpene ble født!
Kaisa, Arvid, Silje og meg hadde en fantastisk fjelltur. Det blåste noe aldeles voldsomt, men ingen blåste avsted og vi gikk en nydelig tur over Rishei og hjem ved Kvassås.
Kaisa hadde det veldig travelt med lemenjakt, det KRYR av lemen på fjellet i år. Med luftige hopp jakter hun høyt og lavt. Rasende lemen ble offer for rovdyret vårt som ikke behandlet dem med silkehansker de gangene hun var så heldig å få tak i dyrene som minner litt om hamsteren jeg engang hadde....
Santi var hjemme alene et par timer og passet sine små. Og hun passer dem veldig godt.
De to prinsessene prøver å plassere bena under seg, med varierende resultat. De er nok litt trege- et resultat av at de er kun to stykker, her har vi jo så god tid:-)
Men de gjør fremskritt, det er utrolig sjarmerende å se på når de etterhvert begynner å bevege seg med den store magen hevet over bakken. Øynene blir mere åpne for hver dag, og de få minuttene de er våkne mellom hver sovetid kan vi se de nydeligste blågrå øyne. De små halene har begynt å logre litt, og det hender en sjelden gang det kommer et lite bjeff-med en lys lys tone. Sukk. De er vidunderlige!!
Mamma Santi er slettes ikke utslitt av tvillingene sine!Ser hun ikke fornøyd ut?

Her er minstejenta på vei mot neste måltid.


Nesten så det er trangt om matfatet, og det bare med to...

1 kommentar:

  1. Så herlige! ja vi må bare nyte hvert sekund!!
    Gjett om det er dårlig plass blant mine syv da!! hehe..De ligger to og to oppå hverandre!

    SvarSlett