VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



søndag 19. september 2010



I dag er det ei uke siden de kom til verden. Tida har gått fort og langsomt på samme tid. En ting er iallefall sikkert, de vokser bra ! Begge har doblet vekta og vel så det.

Den største veier nå 1100 gram, den minste 760.

Størrelsen på hodene er ganske ulik fortsatt, blir spennende å se hvordan dette utvikler seg. Like godmodige og fornøyde er de begge, ikke en knyst å høre dagen lang, her nytes livet i fulle drag:-)

Santi har noen gravetokter, særlig på formiddagen. Ellers er ho i forbausende god form, hun virker ikke spesielt sliten av å ta seg av de to barna sine.Hun tilbringer gjerne tid sammen med oss, og ligger gjerne og hviler seg utenfor valpekassa . Men barna hennes får selvsagt alt det de trenger!

Valpene sover og rykker i kroppen, noe som viser at de er sunne og friske. Av og til strekker de seg godt, eller lar tungespissen lufte seg litt. Tar vi de i hendene og på fanget, sovner de straks der også. Riktig noen murmeldyr ...

Kaisa er som alltid glad og fornøyd og bryr seg lite om valpene nå. Hun har fått sett dem og snust på dem, og det var visst helt i orden med to små søsken. I dag fikk ho en nydelig tur med meg og Arvid. Ho storkoste seg, luktet spor og to store tiur fløy rett over hodet på oss. Heldigvis ser det ut som om hun har vokst fra los-tendensene, hun holder seg innenfor en behagelig radius nå.

I går var det plenklipp. Og plengrass er visst herlig å rulle seg i. Det lå plutselig en selvlysende golden på terassen- Kaisa hadde pyntet seg for lørdagskvelden.

Da så hun slik ut:




Og her er den største keiserinnen i dyp og god søvn:



Søvnen er like god hos minstejenta:



Til slutt må vi GRATULERE pappa Shadow som vant klubbmesterskap i lydighet, klasse 3!!!

Dette må jo bli både vakre og intelligente valper:-))

Dere kan lese mer om Shadow på hjemmesiden deres: http://www.123hjemmeside.no/StallMagic

Nå skal jeg klippe klørne for første gang, tror Santi setter pris på at de blir en tanke buttere...Jeg gjør det mens de sover, da skal det nok gå rimelig greit tenker jeg.

1 kommentar:

  1. Det var da en nydelig grønn frøken!!
    Grattis med en ukes dagen!!

    SvarSlett