VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



fredag 17. september 2010

17.september



I dag har det virkelig blitt fart på pigmentene. Snute og poter er ikke lenger lyserøde men begynner å bli ganske så svarte! Valpene er nå fem døgn gamle, tiden går fort samtidig som jeg synes det er lenge siden de kom til verden. De har ikke blitt veid i dag, de vokser så godt at en kan se med det blotte øyet at alt er bra. Nesten ingen lyd i de, hvorfor skal de gi uttrykk for missnøye når de har alt de trenger?



Santi får litt lengre turer nå, fortsatt i bånd. Hun vil gjerne ut og grave litt i hula si, men er ellers veldig rolig og i fin form. Spiser godt . Melka ser ut til å ha regulert seg bra nå, så jeg håper virkelig at det ikke blir noen jurbetennelse denne gang.





Kaisa fikk snuse på dem for første gang, og jammen hadde hun ikke fått lurt seg ut i valperommet og lå fint ved sida av kassa . Santi så ikke ut til å bry seg, hun tok det hele med stor ro.



Det er fantastisk å følge dem fra dag til dag. De utvikler seg hele tiden, og jeg skal virkelig nyte tiden de bor hos oss:-))


Til slutt: Om valpekjøperne , eller andre,har lyst til å kopiere bildene jeg legger ut er det selvsagt helt i orden. Her er noen fra i dag.









Pelsrike Santi trenger nok en gjennomgreiing. Lurer på om barna arver pelsen hennes??




  • Minstejenta liker så godt å sove på mammas arm.



Måltidene inntas i alle posisjoner.

3 kommentarer:

  1. Så nydeligt det siste bilde der!!

    SvarSlett
  2. Ååååå så perfekte de er!! Skal si de vokser fort, ser virkelig ut som de koser seg både mor og barn.

    SvarSlett
  3. 18 sept. ble pappa Shadow klubbmester i lydighet kl III. Så disse små frøknene blir nok både vakre og flinke:)

    SvarSlett