VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



onsdag 1. september 2010

I dag er det jammen meg blitt første september! Sola varmer og det er nesten som om sommeren har kommet tilbake. Jeg satser på en liten indian summer...det er så nydelig og veldig praktisk!
I dag har vi fått valpekassa på plass. Den er redd opp "midlertidig", ser riktig så innbydende ut. Når fødselen kommer igang blir det bruk for aviser og tisselakener- som visstnok heter kladder. Men enda er det noen dager igjen. Nå er det viktig at både Santi og ikke minst Kaisa blir vant til at gangen vår er forandret til en "barselstue."

Santi måtte prøveligge valpekassen. Det er hele to år siden forrige gang, men det var akkurat som om hun kjente den igjen. Ho ble kjempefornøyd, viste med hele seg at dette var en nydelig liggeplass. Nesten som om ho sa:"Det var nå jammen meg på tide at dere fikk den på plass!"

Jo, det nærmer seg fødsel med stormskritt!
Jur og spener vokser godt, melka er på plass, jeg kan kjenne liv og pelsen under magen forsvinner . Rett som det er kommer hun fram med snuten full av jord- da har hun vært en tur i hekken for å grave seg rede:-/ Hun er fortsatt i fin form på tur, men hjemme ligger hun for det meste rolig og ser veldig gravid ut:-)

Det er umulig å vite hvor mange som gjemmer seg der inne, Santi er såpass stor at de kan ligge gjemt både her og der. Vi får bare ta de(t) som det kommer!!

Kaisa har fått sin årlige vaksine- og får lengre turer enn Santi nå. Jeg må ikke glemme henne oppi fødsel og valpestyr, men hvordan kan man glemme Kaisa? Hun kan aldri få nok kos og oppmerksomhet. Får hun det ikke, så tar hun det. Og snart blir hun storesøster,- spennende!!


Her er den drektige damen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar