VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



søndag 5. mai 2013

4 dager

 
Det er litt herlig å bli våkna av et slikk på munnen, en munn som vasker 7 valperumper, av en glad hund i grålysninga. Men natta var rolig i natt, enten så var det jeg som sov av ren utmattelse, eller så var det full harmoni i kassa. Det skjer utvikling hele tida. Pigmenetene begynner å komme på snutene nå. Bildet øverst ble tatt om morgene, de andre nå om kvelden. Så her skjer det noe fra time til time! De er ganske kjappe nå til å åle/padle seg fremover mot spenene. Der ligger de og stamper utålmodig til melka slippes ned. Da løfter de små halene seg og det svelges iherdig. Kaisa har nok melk, men er ikke veldig overfylt enda. Den største produksjonen av melk starter litt seinere. Hun er ikke så vanskelig å be med på tur lenger, men beina går alltid fort når det bærer hjemover. Men tenk, alle 7 er der hver gang. 7 er forresten et hellig tall nå, 1 2 3 4 5 6 7. 1 2 3 4 5 6.....? Hvor er nr 7? Jeg leter og kikker, ja , der var han, puh, alle på plass. Skrekken er at Kaisa skal klare å ligge noen ihjel, det er  mye derfor jeg har nattevakter fortsatt. Men hun er flink til å passe på beina og kroppen sin, hun er rett og slett ei utrolig god mor. Om få uker blir hun en meget bestemt mamma, men enn så lenge får valpene gjøre akkurat hva de vil og krype hvor de vil. Naturen er flott!!
 
 
Se så fin nasa blir!
 
 
Det er godt å sove inntil hverandre. Fredfull valpelykke!
 
 
 

3 kommentarer:

  1. Så utrolig fine dem er. Og så vanvittig fort dem forandrer seg. Moro at du deler så fine bilder og tekst. Tusen takk:)
    Gleder oss til fortsettelsen.

    Mvh Silje m/fam

    SvarSlett
  2. Seee så fine vi er, er det nesten at de sier på det øverste bildet :)
    Utrolig flott å se. Gleder oss veldig til å følge med og ikke minst hilse på når tiden kommer! Kjenner det kiler i magen når jeg tenker på møtet <3

    Arvid. Amund og Sissel

    SvarSlett
  3. De er bare så vakre!! :)

    Thomas & Charlotte

    SvarSlett