VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



tirsdag 7. mai 2013

7. mai. sommer!

 
Vi har hatt et fantastisk vær i dag!! Plutselig ble det sommervarme, helt utrolig nydelig. Dagen har blitt brukt til å nyte valper og den varme  sola. For det gjelder å benytte hvert sekund med litt varme, i morgen er det nok over for denne gang.
Alt er bra med de små, kanskje du kan se at de tar litt mer plass rundt matfatet nå?
 
 
Og det spises og soves i alle stillinger:)
 

Ørene henger rette veien på de fleste, noen står fortsatt mest rett opp inntil hodet.


Kaisa satte også pris på finværet. hun har vekslet mellom å ligge hos barna og være ute i hagen sammen med meg. Dette høres nesten ut som en rosa- blogg, men nå er det er så fint vær som i dag er det balsam for sjel og en litt trøtt valpebestemor.
 
Nå skal vi ta en god kveldstur, Kaisa og jeg. Tror ikke denne gjengen kommer til å stikke av noen steder:) Finner du alle 7?
 

 
 

2 kommentarer:

  1. Så deilig at dere har fått litt sommer ser ut som Kaisa jubler i det flotte været! - her er det surt og kaldt i dag, med regn og masse vind - må til for at all snø skal vinke farvel.
    På disse bildene ser man virkelig godt hvor store de har blitt - mye fliring i stua av enkelte spisepositurer.
    Så deilig å få se, har så lyst å prøveholde.

    Hilsen fra Hammerfest
    Amund, Arvid og Sissel (",)

    SvarSlett
  2. Ja, det er herlig med vår:) Første isen på terrassen her i dag!:) Man blir litt ekstra lykkelig når solen skinner, så litt rosa-blogging må være lov;-) Mange festlige liggestillinger her, ja - så fine de er.

    Thomas & Charlotte.

    SvarSlett