VELKOMMEN TIL BLOGGEN VÅR!



søndag 12. mai 2013

Øynene sprekker.

I dag har den ene tispa begynt å sprekke opp i øyet, halve øyet er åpent. Det er blått, men senere vil det bli brunt. Vi kan jo ikke ha en golden med blå øyne:) Jegtenkte å ta bilde av henne, men hun ville selvsagt ikke åpne det da jeg var klar med kameraet,- hun sov så tungt. Det er mye soving med denne gjengen, akkurat som det skal være! Soving og spising og....skiting. Huff, etter at de fikk ormekur i dag tidlig så  ble det igjen en økning med løse mager. Så nå har alle fått en god dasj med Zoolac og vi håper det roerseg igjen. Når de fikk Zoolac måtte de opp i korga etter tur, jeg  må jo holde styr på hvem som har fått og ikke! De koser seg fælt på Ludde og sovner med en gang.

De måtte på vekta før ormekuren. Største guttene har passert kiloen, minste jenta på ca 960 gram. Så de er fortsatt ganske jevne og fine. Det er godt å se at de fortsatt øker fint i vekt. Jeg har gått ned litt på formengden til Kaisa. Hun er mindre sprengt i jurene men har godt med melk. Tilbud og etterspørsel samsvarer bedre enn for noen dager siden.
I morgen blir det første dag på jobb for meg siden fødselen. Arvid er valpefar:) Men gjett om det blir godt å komme hjem til de etter en lang dag på jobb:)

Gode soveputer!
 
God og mett tispe.
 
 


1 kommentar:

  1. Så utrolig fine dem er! Også så store som dem begynner å bli.
    Moro med filmsnutt i går:-) Det har blitt et høydepunkt på kvelden for oss å følge med på bloggen. Koser oss med det!

    Hilsener fra Lillehammer

    SvarSlett